Upoznajte Tvrtka Upoznajte Tatjanu

• Učiteljica ručnog rada • Učiteljica Waldorfske pedagogije •
• Odgoj u duhu ljudskih vrijednosti •

Dobar dan!

Zovem se Sanja Mihoci Jelkovac. Rođena sam Zagrepčanka gdje sam provela veselo djetinjstvo. Bila sam djevojčica koja se voljela pikulati i juriti biciklom uokolo. U školi sam pjevala u zboru, svirala blok flautu i melodiku. Najljepše dane sam provela kod bake na selu. Sve životinje u dvorištu tretirala sam kao društvo za igru, a najviše sam voljela istraživati obližnju šumu u potrazi za skrovištima patuljaka i vila.

Danas sam mama i supruga. Imam psa Panu koja je velika maza. Volim more i ljeto. Knjige osim što volim čitati i skupljam, te sam stvorila malu kućnu knjižnicu. Stalno nešto istražujem, stječem nova znanja i vještine. Trenutno učim svirati klavir. Nakon tečaja šivanja kćer i ja smo otkrile čar ručno izrađenih igračaka (lutki). Dok sam ja uživala stvarajući ih ona je uživala igrajući se njima. U toj ljepoti kreiranja i stvaranja vlastitim rukama savladavajući nove vještine pomoću mekih materijala uživamo i na satovima ručnog rada.

Nakon Učiteljske akademije u Zagrebu, pohađala sam mnoge edukacije, ali posebno bih izdvojila studij za Waldorfsku pedagogiju i seminar Odgoj u duhu ljudskih vrijednosti.