Upoznajte Miju Upoznajte Ivonu

• Učitelj tehničke kulture •

Moje ime je Branimir Lozo.

Rođen sam u Vukovaru i taj dio djetinjstva bio mi je odličan. Beskonačna igranja ispred zgrade u društvu djece različitih uzrasta omogućavao mi je razne vrste zabave, igara, ali i tema. Jedna od zabavnijih tema (iako sam bio mlađi od 9 godina) bila mi je budućnost; futurizam. Tada sam se znao svađati sa svima da će do 2000. godine među nama hodati androidi, a da će automobili letjeti.

Dolaskom u Zagreb, u 5. razredu, počeo sam se baviti elektronikom i nedugo zatim; već u 6. razredu odlučio sam da ću studirati zagrebački FER. Tako je i bilo.

Tijekom svog tog vremena, moj interes za budućnošću nije opadao. Naprotiv, širio se i produbljivao. Još tijekom osnovne škole postalo mi je jasno da za kvalitetnu budućnost moramo sada, u sadašnjosti, stvarati kvalitetne ljude. Način prenošenja znanja i iskustva sve više mi je postajao bitan dio života. Cijeli period školovanja u srednjoj školi i na fakultetu davao sam instrukcije i pomalo se bavio govorništvom.

Sada živim u Samoboru, imam obitelj s troje djece, radim u području telekomunikacija u prodaji hi-end rješenja za mjerenja, predsjednik sam udruge roditelja SURLA, a u suradnji sa OŠ NŠ organizirali smo izvanškolske aktivnosti prvenstveno za djecu koje se održavaju na 2. katu škole - mi taj kat zovemo LEVEL 2.

Inače sam ljubitelj nogometa, sanjam ga, veseli me, no pomalo tu ljubav mijenjam za vožnju biciklom i slične aktivnosti za održavanje zdravog tijela. Volim druženja, razgovore, noć i zvijezde. Vesele me razne aktivnosti i jako mi je bitno da mi je zabavno, veselo i produktivno.

Sretan sam što sam dobio priliku biti dijelom Nove škole i svima ću na drugačiji i zabavan način približiti tehničku kulturu.