Upoznajte Irijandu Upoznajte Emu

• Učiteljica razredne nastave • Montessori pedagog •

• Učiteljica prirode •

Dobar dan!

Ja sam Daria Mazić. Rodena sam u Zagrebu gdje sam odrasla i započela svoje školovanje. S naglaskom na započela jer smatram da sam cjeloživotni učenik. Kao dijete se nisam posebno isticala u želji za stjecanjem novih znanja. Moja velika želja za učenjem javila se kad su se rodila moja djeca, za koje mislim da su mi najveći motiv za svaki novi pokušaj. Imam troje djece - dva dječaka, Marka i Ivana te djevojčicu Hellu Saru. Često kažem da su oni moji najveći učitelji.

Svoje slobodno vrijeme najradije provodim sa svojom obitelji i prijateljima u nekim novim, neistraženim avanturama. Volim sve novo, volim istraživati i dobivam inspiraciju iz apsolutno svega što me okružuje. Smatram da je učenje prolaženje kroz različita iskustva.

Ta privlačnost prema novom dovela me i u Novu školu. Toplina i obiteljska atmosfera u školi stvara okruženje koje me nadahnjuje i potiče na nove ideje i kreativne pristupe.

Ah, da… završila sam Učiteljski fakultet s pojačanim modulom informatike. Paraleno sam studirala Menadžment u turizmu i hotelijerstvu, a nakon četiri godine opredijelila sam se za Marketing te stekla zvanje mag.oec. Učiteljski dio mene je ipak prevladao iako sam stekla lijepa iskustva i upoznala predivne ljude na Ekonomskom fakultetu. Sad završavam stručno usavršavanje za Montessori pedagoga i razmišljam što je iduće?

Kao što sam rekla… učenje nikad ne završava…