OŠ Zrinskih Nuštar, 16.11.2018.

U sklopu projekta Sva Lica Knjiga, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, organizirano je studijsko putovanje učitelja OŠ Zrinskih Nuštar iz Nuštra s njihovim područnim školama iz Marinaca i Cerića.

Cilj je putovanja bio posjetiti tri alternativne škole i otkriti bogatstvo odgojno-obrazovnog rada, metoda i materijala kojima se oni služe i koje primijenjuju u svome radu. S velikim zanimanjem dogovorili smo posjet Novoj školi u Samoboru. Obilazeći lijepe, prostrane i šarene prostore ove škole, ravnateljica nam je predstavila ideje kojima se vode u radu, a sve u nastojanju da svoju školu prilagode djeci 21. stoljeća. 

 Ovim se putem zahvaljujemo ovoj  školi i divnim učiteljicama na ukazanom povjerenju, strpljenju, gostoprimstvu i dobroj volji da nam pokažu sve što nas je zanimalo. Želimo im još mnogo malenih i znatiželjnih glavica koje će rasti i učiti u motivirajućoj okolini, okruženi kvalitetnim didaktičkim materijalima i učiteljicama koje svoje metode prilagođavaju potrebama svojih znatiželjnih i kreativnih učenika koji su spremni otkrivati, istraživati i stvarati te time obogaćivati svijet oko sebe.

Bilo nam je izuzetno lijepo i možemo reći da smo kvalitetno proveli vrijeme te se nadamo da ćemo uskoro opet imati priliku posjetiti Novu školu, izmijeniti ideje i saznanja te tako međusobno obogatiti naš odgojno-obrazovni rad. 

PODIJELI OVAJ POST

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email